Internet neemt een steeds groter plaats in ons leven in, ook in de behandeling binnen de GB-GGZ.
Iedere client krijgt tijdens de behandeling een eigen account in Therapieland. Op dit e-Health platvorm kunnen e-health modules worden gebruikt ter ondersteuning van de behandeling. Te denken valt aan het krijgen van informatie over de klacht en het doen van oefeningen om tot gedragsverandering te komen. Een preventieplan maakt standaard deel uit van de e-Health ondersteuning. Hierdoor is informatie altijd terug te lezen, ook na het beeindigen van de behandeling.
Het bespreken van de ehealth-modules gebeurt tijdens de face to face contacten, via feedback in Therapieland en via beeldbellen. Afspraken via beeldbellen ervaren clienten als efficient en prettig. Er hoeft niet voor gereisd te worden en het duurt meestal korter dan de 3 kwartier face to face contact. 

Het gebruik van e-Health geeft een groter gevoel van eigen regie hebben. Je kunt in je eigen tempo op een door jou te bepalen tijdstip aan de slag. Zelf de regie nemen leidt tot meer zelfvertrouwen en sneller verminderen van de klachten.

Hoe werkt het?

Na aanmelding krijg je via de mail een uitnodiging om een account te maken in Therapieland. Na aanmaak van het account kan de behandelaar modules voor je klaarzetten en op een veilige manier met je communiceren via de berichtenservice van Therapieland.
Voor vragen over de werking van het platform kun je rechtstreeks contact opnemen met Therapieland via de Feedbackknop links op de website of telefonisch via 020-7712848. Vragen over de inhoud van de behandeling stel je aan je behandelaar via de berichtenmodule.
Voor meer informatie: www.therapieland.nl

 

logo kras competentie design

Kras competentiedesign

drs. Christine Schipperus

Van Hellemondtstraat 11
1701 ER Heerhugowaard
06 53854831
Info@krascompetentiedesign.nl

LID VAN:

  • NIP         visitatie certificaat

 

 

Kras competentiedesign | Van Hellemondtstraat 11 | 1701 ER | Heerhugowaard | t: 06-538 548 31 | e: info@krascompetentiedesign.nl