Hulpverlening bij Kras competentiedesign is gericht op het verhelpen of verminderen van psychische klachten dan wel het beheersbaar maken van de problematiek.
Volwassenen vanaf 18 jaar kunnen terecht met onder andere de volgende klachten en/of problemen.

De hulpverlening is gericht op het verhelpen of verminderen van psychische klachten dan wel het beheersbaar maken van de problematiek. De aanpak is activerend, oplossingsgericht en kortdurend. Wij maken gebruik van GGZ standaarden. Hiermee sluiten wij aan bij behandelmethodes die bewezen effectief zijn. De standaarden helpen bij het maken van een keuze voor de best passende behandelaanpak. Via de link gekoppeld aan bovengenoemde klacht kunt u meer informatie vinden.
Via thuisarts.nl kunt u ook informatie vinden over uw klachten en de mogelijkheden voor behandeling hiervan.

Kras competentiedesign biedt alleen Generalistische Basis GGZ. Meer complexe problematiek waar intensieve en langdurige behandeling gewenst is, wordt behandeld in de S-GGZ. Vraag uw huisarts naar een verwijzing voor de S-GGZ.

Kras competentiedesign doet geen diagnostisch onderzoek naar bijvoorbeeld ADHD, autisme spectrumstoornissen of persoonlijkheidsstoornissen. Ook behandelen wij geen verslavingsproblemen, (ernstige) eetstoornissen, relatie- en gezinsproblemen en seksuele problemen.

logo kras competentie design

Kras competentiedesign

drs. Christine Schipperus

Van Hellemondtstraat 11
1701 ER Heerhugowaard
06 53854831
Info@krascompetentiedesign.nl

LID VAN:

  • NIP         visitatie certificaat

 

 

Kras competentiedesign | Van Hellemondtstraat 11 | 1701 ER | Heerhugowaard | t: 06-538 548 31 | e: info@krascompetentiedesign.nl