WIJ NEMEN OP DIT MOMENT GEEN NIEUWE CLIENTEN AAN 

De wachttijd wordt frequent aangepast. Wij houden ons hierbij aan de richtlijnen van het ministerie van VWS. U kunt hierover lezen op www.ggznederland.nl

De wachttijd is niet afhankelijk van uw klachten/stoornis of uw verzekering. Wel kan het zijn dat de wachttijd langer is, omdat u voorkeur voor een behandelaar heeft, omdat u een verwijzing hebt van een huisarts die niet bij Vicino is aangesloten of door een plotselinge toename van het aantal aanmeldingen.  
De reguliere wachttijd tussen intake en start van de behandeling is 2 weken. Deze kan afwijken door omstandigheden zoals wederzijdse agenda, vakantie of ziekte. 

Aandoening

Intake

Behandeling  

Angst en paniek

13

2-4 weken

Depressie

13

2-4 weken

Trauma en PTSS

13

2-4 weken

Stress

13

2-4 weken

SOLK   en Chronisch pijn

13

2-4 weken


Bovenstaande lijst is niet volledig. Gezien het feit dat de wachttijd niet afhankelijk is van uw stoornis en/of verzekering gelden voor alle andere klachten dezelfde wachttijden.

Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

logo kras competentie design

Kras competentiedesign

drs. Christine Schipperus

Van Hellemondtstraat 11
1701 ER Heerhugowaard
06 53854831
Info@krascompetentiedesign.nl

LID VAN:

  • NIP         visitatie certificaat

 

 

Kras competentiedesign | Van Hellemondtstraat 11 | 1701 ER | Heerhugowaard | t: 06-538 548 31 | e: info@krascompetentiedesign.nl