Kras competentiedesign biedt klantgerichte en kortdurende hulp aan volwassenen met psychische en psychosomatische klachten. De hulpverlening is gericht op het verhelpen of verminderen van psychische klachten dan wel het beheersbaar maken van de problematiek.
De aanpak is activerend, oplossingsgericht, kortdurend en sluit aan bij de vraag en de mogelijkheden van de cliënt.
De cognitieve gedragstherapie is het leidende theoretisch kader. Intake, analyse en behandelplan zijn gebaseerd op het KOP model. Behandelmethoden zijn: cognitieve therapie, gedragstherapie, acceptance & commitmenttherapie, EMDR, oplossingsgerichte therapie en mindfulness.
Een deel van de behandeling vindt standaard via E-health plaats, uitzonderingen daargelaten.

Kras competentiedesign heeft contracten met alle verzekeraars en een overeenkomst met Vicino, een regionale organisatie die de zorgverlening voor mensen met lichte tot matige psychische en/of sociale klachten organiseert in Noord-Holland Noord.

Kras competentiedesign werkt samen met Mirjam de Boer, gz-psycholoog.
Zij is op donderdag in de praktijk aanwezig en is voor haar eigen cliënten bereikbaar op haar eigen 06-nummer.
Christine Schipperus is in de praktijk aanwezig op dinsdag en woensdag en is telefonisch bereikbaar van maandag t/m donderdag op 06-53854831. E-health en telefonische consulten vinden ook plaats op maandag en donderdag.

logo kras competentie design

Kras competentiedesign

drs. Christine Schipperus

Van Hellemondtstraat 11
1701 ER Heerhugowaard
06 53854831
Info@krascompetentiedesign.nl

LID VAN:

  • NIP         visitatie certificaat

 

 

Kras competentiedesign | Van Hellemondtstraat 11 | 1701 ER | Heerhugowaard | t: 06-538 548 31 | e: info@krascompetentiedesign.nl