Graag horen wij van u wat u vindt van de behandeling bij Kras competentiedesign. 
Na afloop van de behandeling meten wij uw tevredenheid met een vragenlijst.
Deze lijst, de Consumer Quality Index (CQI) meet op een gestandaardiseerde manier de kwaliteit van zorg vanuit het perspectief van cliĆ«nten. Er zijn onder andere vragen over uw ervaring met de bereikbaarheid van de praktijk, de aanpak van de behandelaar, de mate waarin u zelf een stem hebt in de behandeling en of belangrijke mensen uw omgeving ook betrokken kunnen worden bij de behandeling. 

Gemeten met de CQi waarderen clienten Kras competentiedesign met een 9,03 in 2020

Overige scores: 

Bejegening                            4,7 uit 5  -   rapportcijfer   9,5
Samen beslissen                   4,2 uit 5  -  rapportcijfer   8,5
Uitvoering behandeling         4,2 uit 5  -   rapportcijfer    8,4

Wij zijn blij met deze cijfers en streven ernaar voor het komende jaar minstens dezelfde beoordeling te behalen. Mocht er toch iets zijn wat wij anders of beter zouden moeten doen, laat het ons weten. 

Onder het tabblad ervaringen delen kunt u een recensie schrijven voor op deze website. Ook kunt u een beoordeling achterlaten op op Zorgkaart Nederland

 

 

ERVARINGEN

November 2020

Anoniem

Het belangrijkste vond ik dat ik mij heel erg op mijn gemak voelde en echt alles kon zeggen. Ik ben veel minder nerveus dan ik was en kan zelf weer verder 

 

April 2020

Fijn dat mijn angst voor Corona serieus werd genomen en de behandeling via beeldbellen kon doorgaan. Zelfs de EMDR behandeling ging online door.

 

november 2019

Maria
"Ik ben teveden over de behandeling, ben gerustgesteld en heb handvatten om verder te kunnen. Mijn klachten zijn er niet meer."

 

juli 2019

Kees
" Ik ben echt veranderd door de behandeling en dat krijg ik uit mijn omgeving ook te horen. Hierdoor heb ik veel minder klachten en kan ik beter voor mezelf opkomen. Christine is fijn om mee te praten, zij relativeert en dat helpt om vooruit te komen. Sommige dingen moet je gewoon doorheen. Beslissingen namen we samen en toen ik niet wilde, was het ook goed. Het is heel fijn dat ik dat ik in therapieland kan blijven kijken."

 maart 2019
Suzan
"Fijn dat ik mijn verhaal kwijt kon en dat er echt naar me geluisterd werd. Het samen doelen bepalen maakt me meer bewust wat ik wil en ook wat haalbaar is."

 

januari 2019

Joke
"De behandeling heeft mij vooral een grote dosis zelfkennis gebracht en stimulans om vervelende dingen in het leven die niet te vermijden zijn ook aandacht te geven en actie te nemen.
Ik heb de aanpak van Christine als prettig ervaren, kon alles zeggen. Ze vond niets gek. Het voelde veilig, er werd goed naar me geluisterd en er was ruimte voor humor. 
Het was prettig om door een vrouw behandeld te worden, die ook niet piepjong meer is". 

 

 

logo kras competentie design

Kras competentiedesign

drs. Christine Schipperus

Van Hellemondtstraat 11
1701 ER Heerhugowaard
06 53854831
Info@krascompetentiedesign.nl

LID VAN:

  • NIP         visitatie certificaat

 

 

Kras competentiedesign | Van Hellemondtstraat 11 | 1701 ER | Heerhugowaard | t: 06-538 548 31 | e: info@krascompetentiedesign.nl